27/11 - Negativiteten kan inte hjälpas

Åh låt mig skrika! Jag vet inte varför, men jag är så jävla irriterad på allt och alla..

jag känner mig sjuk.. Jag är lite febrig och förkyld. Jag sitter här med en stickad tröja, en typ ulltröja, pappas morgonrock, långkallingar, mjukisbyxor och tofflor - och jag FRYSER! Och jag har en sån irriterande halsbränna.. Suck.. Jag orkar inte plugga inför matteprovet i morgon. Jag skiter i det. Känner inget jävla behov av att få godkänt i alla fall. 

Gaah jag orkar inte!! Och det är ju mest frustrerande, att jag har ångest över att jag inte orkar.. åh vad jag hatar sånt här!

åh kan inte allt bara gå och dö?

26/11 - Längtan

Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag mår idag. Känns som om jag bär på någon känslo-blandning. En blandning av allting, som inte riktigt avslöjar de ingredienser som finns med.
Fast jag leker att det är bra. Det kan jag ju lika gärna bestämma, eftersom jag inte vet. 

Positiva saker idag:
Jag har läst i min tråkiga måste-läsa-ut-bok
Jag har fotat
Jag har pluggat jätte mycket matte inför provet
Jag har unnat mig tid vid dator och tv
Jag har spelat gitarr
Jag har sjungit högt för mig själv

Och de negativa:
Jag har unnat mig för mycket tid vid datorn
Jag har saknat Simon
Jag har varit rastlös
Jag har varit uttråkad medans jag gjorde alla dessa sakerna



Åh det finns så mycket ord och meningar som vill komma ur mig. Jag känner bara hur det bubblar i mig. Jobbigt. Jag vet inte vad jag vill ha sagt riktigt. Frustrerande.



En längtan. Jag tror man mår bra att få längta efter något eller någon. Det är nog nästan likadant som att vara målmedveten. Eller, det är nästan samma känslor som man känner. Man längtar efter något så mycket. Ibland så mycket att det gör ont. Men det är ändå värt det. Man längtar till ett betydelsefullt moment i sitt liv. Och sen när man tillslut når fram till till den där viktiga stunden, så är man inget annat än bara glad. Lycklig.



24/11 - Memory

Simon har varit här i helgen :)


Jag har aldrig tråkigt med den pojken. Det är så härligt att umgås med honom. Jag tror att det inte finns någon underbarare person än honom.
Vad som än händer, kan vi skratta åt det. Jag älskar verkligen det som vi har, ärligheten, tilliten och förmågan att vara lyckliga.

Varje gång jag träffar dig, lagras det allt fler minnen med dig. För att varje minut med dig betyder något för mig. <3


Jag älskar dig, Simon




Om en månad är det julafton :) :) Jag längtar hur mycket som helst till julkänslan. En tid som bara har tagit med de sköna känslorna. Det är som att julen skonar en från det onda. Julen stänger dörren om oss och låter allt det andra stängas ute i kylan ett tag. Bort med deperationen, sorgen och ångern..
Åh vad jag längtar..

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

20/11 - Svävande mitt ute i ingenstans

Jag drunknar i ett känslo-hav. Det är för mycket. Paniken sköljer över mig och vill dra mig ned till botten.

Det är för mycket känslor av olika slag. Ingenting ser klart ut. Inga konturer och detaljer på saker och ting. Jag känner mig ganska vilsen.. Vet inte riktigt vad jag skall ta vägen. Hur skall man hantera dessa oförståeliga känslor?  Jag förstår dom inte. Jag vet inte ens vad jag är förtvivlad för? Vad jag är arg för? Vad jag fäller tårar för?

Det är en envis känsligperiod jag går igenom. För känslig. Jag vill inte få personerna runt omkring mig att missförstå. Det har absolut ingenting med dom att göra. Bara mig själv..


Det är jobbigt att tänka så som jag gör. Jag har omvandlads till någon negativ person. Jag analyserar sönder allting.



Äntligen är hon tyst.


Tystnad.


Eller så kanske inte..


Ingen njutning här inte..


Minéa är inte på sitt bästa humör idag. Jag hatar när det blir så.. En irration av trötthet sätter sig stenhårt i atmosfären här hemma. Jag klarar inte av den stämningen. Jag känner att jag kan gå under när som helst. Stressen byggs på efter varje skrik Minéa gör ifrån sig. En sån liten person, med sådan röst, men ändå sånna små små lungor. Hur går det till?


Även det fäster i mitt känsliga inre.  


18/11 - Själen


Känner ett tyngande hav innuti mig, som bara vill pressas ut i tårkanalerna..




.

18/11 - Val, Chanser och Misstag

Val, Chanser och Misstag


Jag och Anna pratade val idag. Och det fick mig att tänka..


De val som man väljer, det kan påverka livet så pass mycket. Kanske är det två ynka valmöjligheter som är vägar till två helt annorlunda liv.   

När jag tänker tillbaka, så kan jag börja fundera på hur just mitt liv hade sett ut om jag hade tagit det andra valet. Vad skulle bli min vinst? Skulle jag bli lycklig eller olycklig? Skulle jag förändras som person?

Men val.. Vi gör val hela tiden. Ibland dyker det upp viktiga, stora val som man måste göra. Chanser. Ganska skrämmande, men ändå rätt spännande.

Rätta val kan endast göras när hjärtat är med. Det finns många val som jag har gjort utan att lyssna på hjärtat. Och vissa kan jag inte bestämma mig för om de var rätt eller fel.

För i dom valen, så är det ända jag fått är nya erfarenheter. Och det kan ju vara positivt, även om själen inte mådde så bra under den tiden. Men det är väl det som man säger; det är av våra misstag vi lär oss. Och som nån Elbert sa "Det största misstag du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett".


8/11 - Kärlek till dig


Vägen till kärlekens paradis
är gammal men evigt ny.
Två händer kan mötas händelsevis
inunder ett paraply.
Två händer kan mötas i glädje,
två händer kan mötas i sorg,
och två händer kan mötas
för vinnings skull
på världens marknadstorg.

                                       Nils Ferlin.


Du är den ende på jorden
som skänker harmoni.
Därför älskar jag dig.
Du är det finaste som hänt.
Allt blir som stjärnorna bestämt.
Ibland så är du en främling,
ibland en del av mig.
Därför älskar jag dig.
 
                                        Holmberg.

Jag känner längtan efter dig
hela tiden
Är det det som kallas hungrig kärlek? 
Nej
Äkta kärlek.
En kärlek där längtan alltid finns. 
En kärlek där närvaron alltid känns vid.
En kärlek som finner tillit.
En kärlek med tröst, skratt och känslor.
En kärlek med mjuka smekningar 
och fina ord. 
Den kärleken och mycket mer
får jag uppleva tillsammans
med dig.
Härliga kärleksstund
låt den stunden vara för evigt.
                                                 L. Jonsson


                                  


8/11 - kanske är det lyckopiller

Just nu sitter jag i skolan. Tre kvart tills bussen går. Suck. Kunde ha varit hemma och gjort nytta, men dock aldrig.
Jag lär ju sitta här och sucka för mig själv, ingen annan slutar runt den här tiden.

Men för övrigt så har skolan varit jätte bra idag! Nu känner jag faktiskt att jag är en bit på väg. Jag känner att jag har funnit en viss balans i mitt liv. Och det viktigaste av allt, är att jag kan behärska mina känslor. På rätt sätt. Så länge jag behärskar mig, så bildar jag ingen stor blixtrande irritation runt omkring mig. Älskar detta: "Så man bäddar, får man ligga". Men trots att mina hormoner leker just nu, så känner jag att dom är ingenting i jämnförelse mot mitt.. host host.. dåliga beteende förr....

Men i vilket fall som helst, så har det varit en lyckans dag idag. :) Jag har gått runt och socialat mig :) Istället för att krypa in i mig själv. "Dra-åt-helvete- blicken" har försvunnit.


Vad skall man säga mer? Carpe diem :)  <-- det är nog det bästa ordet i världhistorien. Bäst bäst bäst! Aja, det funkar i alla fall för mig :)

Skriver mer när jag kommerv hem istället! Hejhej :)


(Jorunn kan skicka meningslösa sms igen gott folk!!!!! Oh sing hallelujah!)


7/11 - all min kärlek till dig



Sitter här och tänker på minnen med dig, Simon.
Sånna som bara du och jag vet om. Sånna som aldrig kan tyna bort. Det är sånna minnen som jag tänker på, som jag blir glad av. Allting som jag upplever med dig gör mig glad. Alla upplevelser med dig kommer aldrig försvinna ur mitt minne.
Det där jag sa igår, det kommer jag alltid att hålla vid. Jag tror alvarligt på att det inte finns någon finare än du. Ingen. Du uppfyller alla mål. Mål som inte ens behöver finnas till.
Du gör mig lycklig.






                                                                                                            jag älskar dig

RSS 2.0