31/10 - Funnit en väg till freden.

Ni kan inte ana vilket kaotiskt liv jag har. Den här morgonen har varit.. hemsk.. Jag missade båtjäveln. Fan. Det var det värsta jag har varit med om. Så jävla hemskt var det. Jag ville alvarligt talat ta livet av mig. Trodde verkligen inte att mitt lilla hjärta skulle klara av det här. Jag höll på att spy av stressen i bilen. Jag tänkte att då skulle jag svälja spyorna istället för att hoppa ur bilen och spy, för det skulle ju fördröja tiden. När jag kom upp på terminalen så hade den precis passerat 06.10. Stängt. Incheckningen hade precis stängt. Så där stod man. Fan för dom! Jävla inchecknings-tanterna står och glor på kaoset! FAN! Bara några minuter! Fan för dom minuterna.

Tjejerna var redan på båten. Förlåt att det gick så galet. Förlåt för det jag ställde till. Ni fick ju nästan hjärtattack.
Åh vad jag skäms.. Jag har aldrig i hela mitt liv skämts så här mycket. Jag skäms för att jag är en sån korkad idiot. Vad tänkte jag på?! Ingenting tydligen. Jag funderade på vad det var för fel på mig.

Men allting har ju en mening. Så meningen med detta spektaklet kanske är att hon skall bli ansvarsfull igen. Jag kanske kan ta mig själv i kragen efter det här. Jag har varit så oansvarig på sista tiden. Det var nog dags att jag skulle bli utsatt för det här, så att det nånsin kunde bli ordning på mig. Jag mår bra utav att tänka så här. Av att ta fram det positiva i det hela. Jag brukar jämt gräva ner mig. Detta måste ju vara ett steg mot rätt håll. Jag börjar kanske redan komma en bit på vägen. Lätta upp mig själv. det som har hänt, har hänt. Inget att göra nånting åt. Acceptera läget och hitta lösningar. Och jag har funnit lösningen. Jag har beställt en biljett på Gotlandsflyg. jag fann ett billigt flyg som tar mig till bromma. Åker om en timme. Lyckliga jag. Jag har till och med fått två timmar att sansa mig. Jag har hunnit pluggat en helt del oxå. Där har jag även kommit en bit på min stress-lista. Hjärtat tickar ganska normalt nu. Skönt. Jag andas lugnt oxå. Befrielse.


Jag älskar er mamma, pappa och mina flickor, tack för att ni stöttade mig i detta.

Nej nu skall jag ner och plugga vidare. Ge mig lycka till i livet :P


31/10 - :')




JAG ÄR GLAD!!!! GLAD GLAD GLAD! JAG KÄNNER FAKTIST ATT JAG KAN KLARA DET HÄR NU! JAG KAN VARA ANSVARSFULL! Jag skall ta vara på varenda minut. Och ta en dag i taget. Jag kan. Jag vill. Jag tror.
Jag behöver inte göra allting krångligare. Jag tänker lätt. och mjukt. Fint.
Jag börjar gråta nu bara för att det känns så bra, hela tygnden är borta :' ) Jag är så glad. Positiva tankar strömmar genom hela mig. Vilken befrielse. Kan ni förstå? Jag är glad genom allt :)

Det vackraste världen har sett.. Ni vet vilka ni är.. <3

image35

30/10 - Känsloparadis

Åker imorgon.. Det kommer bli så roligt! Längtar jätte mycket. Men det kommer samtidigt bli väldigt jobbigt.. Ja, ni förstår kanske att jag är överkänslig när det gäller plugg. Ja, ni känner väl till min stress och ångest vid det här laget. Och SIMON. SIMON. Kommer sakna honom ännu mera nu. Åh fy tusan, hur skall det här gå? Och Änna bänana skall inte med! Annis, det är meningen att du skall med på sånt här! <3


Fäller tårar varje dag. Men det är lättnad. En rensning i det tunga. Jag måste bara tacka min älskade mamma för att fått mig tänka, fått mig att göra det lättare för mig. Jag behöver någon som tar mig i kragen. Klarar inte av det själv just nu.. Så tack.. <3



<3

image33

28/10 - ....

Vad är det för jävla fel på mig egentligen? Varför kan jag inte vara en normalt lugn och sansad person?
Och när väl allt snurrar runt i mitt huvud som ett tjutande, irriterande alarm, så gör jag inte ett jävla skit åt det. Jag sitter som en jävla invalid. Finns det nån som kan ta mig i kragen, för det kan inte jag.

panik panik panik panik panik panik panik panik panik

Gaah, va jag blir trött på mig själv!! Jag hatar verkligen den här sidan av mig..

Åh.. det är så mycket jag borde göra nu.. Varför sitter jag här?! Se, det är mitt jävla problem.



Jag borde: Läsa på engelskan, plugga till Nk-provet, PLUGGA SK!!!!!!!, måla mitt rum, packa... FAN VA JAG ÄR IDIOTISK!!!

andas.....


28/10 - Hemma igen

Gud va skönt att vara hemma igen. Och jag kan skriva Å Ä Ö! : )

Hemresan gick bra, jag och alex blev funna av Emma på Sthlm centralen :) Så vi hade sällskap ända fram tills vi kom till Gotland! Vi hade skojjigt <3

image32

26/10 - 4 dagen

Jag vill hem. Jo, jag vill faktiskt harifran. Ni har val hort om folk med hemlangtan?

Orkar faktiskt inte gora nagonting idag. Funderar pa om jag skall sitta har pa rummet och langta hem, men det ar ju bara patetiskt.




GAAAAAH


Lat mig sjunka genom jorden..

Varfor ar det hemskt att fa veta att man har gjort fel? varf;r kanner man sig sa liten? Man blir sa liten sa att man inte ens vagar saga forlat.. Har sitter man som en javla idiot och ser hur den personen man sarat gar tomhant harifran.. Utan ett ord som skulle kunna hela.. Fan... FORLAT!

Manniskan vill nog vara goda. Dom vill inte gora fel. Dom vill inte vara elaka egentligen..



Simon, saknar ihjal mig efter dig.. =,(  Usch, jag vill inte bort nasta vecka.. Jag vill bara vara med dig, alskling.. <3


Nu knackar dom pa dorren, maste rusa. Skall ta och saga det magiska ordet till fred och lycka.. </3

..forlat..




25/10 - 3 dagen, Driving away

Kan man do av saknaden av nagon?


Idag har vi varit och badat i ett aventyr-spa badhus. Det var harligt att simma lite. Och massage-basangerna, mmmm!
Sen var vi och bowlade, det var skoj det .

..

Men fan vad jag saknar Simon!

Det ar skont att fa sitta har om kvallarna och tanka..Medelmattligt. Just att fa slippa tanka for mycket. Jag ar ju valdigt bra pa det annars,. hemma.. Och har ar jag inte med om sa mycket, som jag behover tanka pa. kanner mig ganska hel och glad. Forutom tomrummet av saknaden efter Simon.


Kanns som att livet har tagit en paus ifran stressen. Antligen kanske jag kan fa borja om och gora saker battre. Skulle vara skont utan en hjarna som gar i spinn hela tiden. Slippa kanna att tiden ar ett helt klockslag fore. Hela varlden kanske saktar ner ett varv igen. Oh vad jag vill, vill, vill!


Oh gud va storigt att man inte kan skriva med (vad dom nu kallas) prickar over o och a!


24/10 - 2 dagen

Shoppat hela dagen.. Uus = REA <3 Me like !
Men jag har jatte ont i mina fotter.. Jatte skavsar.. Men jag gillar mina nya fina converse anda =)
Och shieet va pengarna forsvinner.. Fast det ar billigt..

ah asch va booh det ar att skriva blogg, nar man inte har ett skit att skriva om! Jag bara sitter har och skriver om min dag.... Buaa.

Jag saknar, konstigt nog, gotland. Eller.. Ni dar hemma saknar jag. <3 Och fan va dyrt det ar att skicka sms till er! Avliiiider! Och inte ar det heller nagon som sitter och laser mina javla bloggar.. Oh snalla, snalla kontakt..! Hm.. Finns det nagon chattsida tro..? Msn funkar ju sa illa har.. Fy och skam pa mig som inte overlever utan msn.. Skaaaamm!

Det basta ar att jag och Alex kan ga pa stan och sjunga hur mycket vi vill och hur hogt vi vill, utan att vi behover bry oss! YLA MOT KYRKAN, ALEX <3!! PRAAYY!!!!!!!! OH SING HALLELUJAH!!!!! <3

Alex Alex Alex Alex <3

Alexandra, Lorentina, Minea och bebisen

23/10 - 1 dagen

SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON

jag kan inte sluta tanka pa dig.

SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON
SIMON SIMON SIMON SIMON SIMON


Jag ar helt slut! Har varit i ett av de storsta shoppingcentrumena idag. Belv inte sa mycket kopt bara, utan det tar vi imorrn istallet pa ett annat stalle! Men det blev i alla fall ett par nya converse, en hangsel-kjol, en troja och en ny bh =)

Ja, vad hander mer da? Vi har precis varit och atit pa kina resturangen har nedanfor. Helt okej faktist. Jag och alex blev helt till oss nar vi fick syn pa ungdomar! =O hiiiii

Nej nu skall jag ta och se om jag kan plugga lite. Pusshej <3





22/10 - Tallin!

Tjohej

Nu sitter jag har i Tallin! Det ar jatte mysigt har. Vi har varit ute och atit pa en jatte mysig resturang, skit charmig verkligen. Allting har ar valdigt charmigt.

jag och alex har da fatt ett eget hotellrum =) Med ett sitt-fonster! Alska det =)

Imorrn blir det aventyr i alla shopping centrum. Det ar sa himla billigt, sa att man tror man ar i himlen! HALLELUJAH =) Sa jag sitter har med varldens shoppinglista tatt intill mig. Kan man bli lyckligare?!

Mer planer for veckan ar val att ga pa spa, annu mera shopping, sen nagon tripp till ett aktivitetscentrumk eller natt liknande.

men aja, nu skall jag ta och ta en dusch i varat fina badrum! Pusshejs!! <3

Kyssar i massor till dig Simon <3

20/10 - Mörka mörka grop

Jag vet i fan inte hur jag skall hantera min stress, ångest och frustation. Snart bryter jag ihop igen. Jag pallar inte det här. Snälla gode gud, låt det här bara försvinna.


18/10 - Livet- älskar, älskar inte, älskar

Dagen.. Har varit upp och ner, men den avslutar med glatt humör utan besvärligheter. Så skönt. Har längtat efter att verkligen sitta här utan ångest.

Simon. Kan inte låta bli att tänka på dig. Du finns i mitt huvud hela tiden. Jag är så glad för det. Du är ju solstrålen i mitt liv. Längtar tills i morgon. Bara du och jag. Jag har kommit på att du är mitt lilla "ochrasy", den världen jag flyr till när det är som jobbigast. Jag kan koppla bort allting när du är i min närhet. Livet blir som en dans på rosor med dig. Du gör mig så lycklig, vet du det?


I morrn skall jag fika med mina flickor. Det var så längesen.. Skall bli så härligt att få samlas igen. Vi har säkert massor att prata om. Åh, om ni bara anar hur mycket jag har saknat er. Det har varit så mycket nu på den senaste tiden. Men vi skall ta igen det. Lova mig det. Jag behöver er energi. Jag behöver vår glädje. Vi skall ta och sprida glädje i höstmörkret!


17/10 - rödögd


Stressen, ångesten.. Allting bara kommer som en bomb.. Jag klarar inte av det.
Jag sitter här som ett jävla chocktillstånd och kan bara inte sluta gråta.. Eller tårarna har äntligen tagit slut, men inombords.. Det fanns lixom ingen luft att andas..

Fyrkanten.. Följ kanten från övre vänster kant och vidare.. Räkna.. Andas in.. Andas ut..  
Tack, Ellinor själsfrände <3


Det gör så förbaskat ont just nu, i ögonen och i magen. Ragge, jag känner av den där klumpen i magen nu.. Frustrerande..

Skall nog se om jag kan få somna nu.. Måste upp tidigare imorrn så jag kan plugga.. Ja, jag vet.. jag borde ta det lugnt.. men vad har man för val?


17/10 - ur spåret

Det känns som att hela min värld susar förbi mig. Jag kan inte hinna med. Tiden går sakta. Tiden går snabbt.

Jag kan inte sätta fingret på det. Kan knappt nå det.

Känns som att jag ser vad som är fel, men jag kan inte ordna det till rätta. Som ett slags förbjud. Ett stort stängsel blockerar vägen. Jag vill så gärna lösa det på nått sätt. Jag står här som ett fån och kan absolut inte göra någonting. Jag tittar mig omkring, söker efter en hjälpande hand.

Finns ingen.


Hjärtat slår hysteriskt gång på gång. Hjärnan låser sig. Tankarna går i spinn. Kroppen står still.

Försöker verkligen få allting att passa, få det fungera tillsammans. Men det går inte. Allting går bara sin egen väg.


image31

Jag vill verkligen ha min egna lilla oas, där allting bara kan få lätta, avdunsta ifrån min kropp. Längtar efter den där lätta känslan. En len och harmonisk känsla.

Vill få bort med all huvudvärk, illamående, hastiga rörelser och det mörka dystra. Allt onödigt. Varför kommer det ens upp på tal? Jag behöver inte stressa. Jag behöver inte vara deprimerad. Jag behöver ingenting.


Jag har all tid i världen. Jag har så mycket jag skall vara lycklig över. Jag har så många valmöjligheter. Jag måste verkligen lära mig att se allting. Inse att det jag har, är allt jag behöver. Måste leva i nuet.

...


Lättare sagt än gjort..



Simon <3 Finns knappt ord som kan beskriva hur det känns och ser ut inuti mig när jag tänker på dig. Men det är så jävla fint <3

längtar.. <3

Ord till dig <3
Vonda Shepard - I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something, can't you see
That ever since we met, you've had a hold on me
It happens to be true, I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I wanna spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true, I only want to be with you

You stopped and smiled at me
Asked me if I'd care to dance
I fell into your open arms, and I didn't stand a chance

Now listen honey, I just wanna be beside you everywhere
As long as we're together, honey, I don't care
Cause you started something, can't you see
That ever since we've met, you've had a hold on me
No matter what you do, I only want to be with you
No matter what you do, I only want to be with you




Ochrasy - Mando Diao


I feel dizzy all laid back

And I'm too blind to see

What's going on outside my lonely window

I'm turning on the TV screen

Watch the news for a while

Then I fall back to sleep again


And I'm dreaming 'bout times

Times that are gone

Times when I lived alone

In my own land called ochrasy

That place was everything to me

The world I made it up you see

It's all there in my fantasy

And I believe it


I'm waking up again and see that war on screen again

And it makes me want to go and hide

This world is full of misery

The anger is too big to see

That's why I had to dream this dream


I was dreaming 'bout times

Times that are gone

Times when I lived alone

In my own land called ochrasy

That place was everything to me

The world I made it up you see

It's all there in my fantasy

And I believe it


Now they come again all these soldiers without shame

Dressed in black an equipped with fire

They can stop our happy days and put us in the graves

But never reach the Ochrasy


I was dreaming 'bout times, times that are gone

Times when I lived alone in my own land called ochrasy

That place was everything to me

The world I made it up you see

It's all there in my fantasy

And I believe it


I'm waking up again and see that war on screen again

And it makes me want to go and hide

This world is full of misery

The anger is too big to see

That's why I had to dream this dream


9/10 - äkta vänner

Hej..


Det har varit en halvt rutten och bra dag.. Jag har aldrig känt så som jag gjorde imorse. Den känslan av illamående och ett äcklande. Skolan.. Jag hatade den verkligen imorse.

Jag klarar inte av stressen. Jag vet inte hur jag skall hantera den. Jag vet inte hur jag skall hantera nått över huvudtaget. Hjärnan står still, kan inte tänka vidare. Behöver skjuts på vägen. Jag är så trött.  

Vad är ett liv utan vänner? Ingenting.  Som den grekiska filosofen sa "Den största vinsten man kan få är en god vän." Det är så sant. Hur kan man leva utan en trogen vän? En vän som man kan berätta allt för. Vänner hjälper varandra att avbelasta både deras hjärna och hjärta.. Om man inte har en vän som man kan få den där tröstande kramen av, vad gör man då av all sorg? Om man inte har en väns glädjande stöd, vad har man då att vara glad för? Om man inte har någon att dela glädje, sorg och smärta med, vad är det för mening att leva överhuvud taget? Vi människor är inte skapade att leva som en "ensam varg". Vi är menade att hitta någon/några att leva livet och skapa minnen med.
Men aja, det jag ville komma fram till är att jag är så himla tacksam att jag har mina vänner. För dom är så underbara. Så äkta. Jag önskar bara att alla fick chansen till en äkta vän. Vi alla är anorlunda och olika, men alla är värda kärleken från en vän.   

Kärlek till er,
ni vet vilka ni är :)




image30









8/10 - bakom stängda dörrar

Ännu en dag. Oj. Tiden går fort, fast man inte har så speciellt roligt. Skoldagen var så tråkig, så att det är helt meningslöst att ens nämna något om den. Och schemat för restan av dagen här hemma är totalt ointressant. Dagen består av plugg, plugg, lite plugg och jätte mera plugg. Glömde jag berätta att jag kommer att plugga idag? Jag kommer döö

Idag mår jag varken ditt eller datt. Finns endast mitt imellan. Vad det nu är... Jag är fett trött och vill bort ifrån denna fängelsehåla. Ånej jag överdriver inte! Jag lider! Uscha,.. Vill hem till Simon..   


Vet ni vad, nu är det påriktigtsant att jag skall skaffa glasögon.

Och ännu en påriktigtsant grejj är att jag skall få ett syskon den 4 juni tvåtusenåtta.

<3

Bakom stängda dörrar - shorty & miichi

Hur kan det bli så här
när man är så liten
Hur kan det gå så långt
nu för tiden
Att ingen märker och ingen ser
Titta upp, för detta är ett världsproblem

Då senast som en kille som aldrig har haft problem
Skolan tycker att hans föräldrar borde uppfostra han mer
Inne bakom stängda fönster lyser en trevlig familj
men vad som försegår känner ingen annan till

Han är fast i en oändlig tragisk tvist 
med en agressiv pappa som är fast i alkolism
Han vill inte gå hem men, det är ett måste
och när han kommer in är smärtan stor att tappa luften
Mamma ligger på golvet helt sönder slagen 
han önskar att han kommit tidigare den dagen
 Hans fyra åriga bror ger mamma ett plåster 
när hon blöder från ansiktet ner till höften
Hon viskar till sin son "jag lovar det är sista gången"
Pappa satsade ett slag
ty mamma däckar på golvet
Men denna gång stängs mammas ögon för gott
Ingen fattade riktigt hur det kunde gått så långt

Killen gråter vid graven 
önskar mamma vaknar upp
Han kan inte leva med sin mors död
han ger upp
Så han springer iväg med riktning mot tunnelbanan
Han hoppar framför tåget och hoppas att gud tar emot han

 Hur kan det bli såhär
när man är så liten
Hur kan det gå så långt
nu för tiden
Att ingen märker och ingen ser
Titta upp, för detta är ett världsproblem

Hur kan det bli såhär

när man är så liten

Hur kan det gå så långt

nu för tiden

Att ingen märker och ingen ser

Titta upp, för detta är ett världsproblem


Det här är sagan om flickan ingen ser
Hon som varit med om saker ingen annan vet
Många fler har varit med om det här
Låt mig berätta vad som har sårat hennes själ

Hon blir ju slagen hemma varje dag
Hon är för svag för att kunna slå tillbax
Och hon vill inte hem för
där väntar mamma, liggandes på golvet blivit
slagen av pappa
Han ropar käften ingen ska höra dig skrika 
Din jävla slyna, ditt öde är att lida 
Han slår ett slag till, sen går han sakta därifrån
Inget som har hänt är nytt för detta har skett i flera år

Bakom stängdra dörrar
där är skammen för stor 
Och ingen har fattat nånting alls
att hennes tårar är blod
hon är ju vilsen och vad ska rädda henne nu
vart finns alla jävla änglar och handen från hennes gud

Hur kan det bli så här
när man är så liten
Hur kan det gå så långt
nu för tiden
Att ingen märker och ingen ser
Titta upp, för detta är ett världs problem



Det här är enligt mig, världens bästa låt.. Genom hela låten sitter jag med gåshud på hela kroppen. Tårarna lyckas alltid pressas fram. Den betyder mycket för mig. Och det här är en låt som genom att bara bli hörd, kan hjälpa många därute.. Att de slipper känna sig ensamma..



Simon du är underbar, <3'
Du har förmågan att dra upp mig ur mina mörka gropar. Att få mig få tankarna på plats och glömma.
 


gud ge mig sinnesro, att acceptera det jag inte kan förändra, 
och förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden.
aa

7/10 - S.Hillbom

Klockan är snart tjugo i tolv. Snark. Hur skall jag orka upp imorgon?? Oj, oj, oj. Ibland önskar jag att då och då kunde tänka lite klart.



JAG TYCKER OM SIMON GUSTAV EMIL HILLBOM!
all min kärlek bara till dig

Alla dina sidor är så himla underbara. Jag tycker om varenda en av dem.
Just att du är dig själv gör mig så himla glad, för du är en sådan fantastisk människa!



7/10 - <3


image21





Jag mår så bra. Jag känner mig så otroligt lycklig, fast jag sitter här i min tysta ensamhet, så kan jag ändå finna den där lustfyllda känslan. Allt är bra. Så bra.




Denna söndag har varit riktigt härlig. Jag själv är jätteförvånad, söndagar, alltså dom är inte roliga någonstans. Dom är veckans gråaste dag. Man har offtast ingenting att göra, eftersom man inte orkar. Men sen så brukar man ju vara jättetvungen att plugga till något förbaskat prov eller nått..

Men idag.. Var det helt inte så! Tack för denna dag syster <3 Du gör mig så glad, vet du det? Vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig. Om du inte fanns, så hade jag nog inte varit så som jag är. Åh, vad du betyder mycket för mig!

Men min och Alex dag har i alla fall sett ut som så här att vi först och främst har lekt ute med kameran :) Det var härligt, hela min deperition försvann och hela min själ blev avbelastad. GUD SÅ SKÖNT! Tack vare Alex :)
Sen gjorde vi kladdkaka, och det gjorde vi verkligen med stil, FLUMMIGT skall det va! Tack vare Alex :)
Sen fortsatte vi att se på Rocky filmerna sen igår, började med 3an idag då. Sen blir det resten av filmerna ikväll :) Jag är totalt inlove i Rocky Balboa <3<3 TACK ÄN EN GÅNG ALEX!!


och se där, det är Alex om har gjort min dag idag :) Ännu ett bevis på att jag inte hade klarat mig utan dig.


7/10 - I denna ljuva hösttid .

I denna ljuva hösttid... Träden skiftar färger som aldrig förr. Men trots alla varma ljuvliga färger så når dom inte mig. Den värmen kommer inte fram och sveper om mig. Jag sitter här i mitt höstgråa mörker och önskar att jag såg dagen från en annan vinkel.

Var glad.

Var lycklig, du har alla skäl i världen.

Gör något åt dit liv människa !

Funkar det att intala sig dessa ord om och om igen, tills dom sätter sig?  


Sommarstad..


Moa, jag saknar dig något så otroligt mycket.. Hoppas tiden går fort, fortare. Längtar tills november.. <3  M & M & L & A


Skall höra om tjejerna kan träffa mig idag och pigga upp oss lite.,.


Men jag skriver mera ikväll, så kom tillbaka då! Jag kan ju inte bara lämna min blogg i mörker.


hejsvejs


2/10 - Positiv ja!


Livet skall lekas







vad annars gör en lycklig?

1/10 - What's on my mind

Spyr av saknaden. Det finns för många saknade just nu.. Den där toma känslan kryper tätt intill.. Vill bara fylla igen det.

Simon. Du anar inte hur lycklig jag blir av dina gulliga ord.
Mitt leende växer som aldrig förr.
Du stärker mig så himmla mycket. Jag behöver verkligen det.
Tack för att du finns <3


Det finns så mycket jag funderar på. Så många olika tankar som virvlar i mitt lilla huvud. Vissa tankar är visserligligen inte oskyldiga, de kan vara hatiska.. Känns ganska felaktikt att tänka så som jag gör, men dom förtjänar mycket mera än tysta tankar. Jag skulle göra vad som helst för att göra dem hörda och få personerna att tänka om. Fast det finns nog bara i min fantasi värld hur jag ser freden lägger sig som en sametslen slöja över världen. Men.. I verkligheten kommer det aldrig att ske. Aldrig någonsin.  


In the air tonight - Phil Collins


I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
And I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord
Can you feel it coming in the air tonight, oh Lord, oh Lord

Well, if you told me you were drowning
I would not lend a hand
I've seen your face before my friend
But I don't know if you know who I am

Well, I was there and I saw what you did
I saw it with my own two eyes
So you can wipe off that grin, I know where you've been
It's all been a pack of lies

And I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
And I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord

Well I remember, I remember don't worry
How could I ever forget
It's the first time, the last time we ever met
But I know the reason why you keep your silence up
No, you don't fool me
The hurt doesn't show, but the pain still grows
It's no stranger to you or me

I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
Well, I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it in the air tonight, oh Lord
Well, I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord

I can feel it coming in the air tonight, oh Lord
Well, I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord
I can feel it in the air tonight, oh Lord
Well, I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord, oh Lord
I can feel it in the air tonight, oh Lord
Well, I've been waiting for this moment for all my life, oh Lord

RSS 2.0