7/2 - surprise

Jag har varit dalig med att uppdatera.

Men i lordags skulle jag festa med Ricaldone ganget, men det var inte riktigt som det brukade :)

Pa eftermiddagen sa Alessio till mig att jag skulle ga med Gaia till ett par familjevanner till dem. Han sa att vi skulle vara dar ca en timme och sen skulle vi bli hamtade av ales mamma. Det slutade med att vi var borta i ca tre timmar innan vi blev hamtade. Men det gjorde verkligen ingenting, for vi hade trevligt :)
Nar vi kom hem sa ales mamma till mig att hon inte tyckte om min nya troja, och att det skulle vara bast om jag tag pa mig nagonting annat, haha. Da borjade jag fundera pa vad som forsiggick. Jag gick upp och bytte om till en klanning. Sedan dok Alessio upp, som jag bara har sett sammanlagt 10 minuter under hela dagen. Han sa att Fabio ringde och bad Ale att kopa foccacia for att det var slut i baren (i Ricaldones bar). Sa Ale fragade mig om jag skulle vilja folja med honom, for vi hade ju trots allt inte traffats pa hela dagen. "Sure thing!" sa jag och sa stack vi. Nar vi kom fram undrade jag varfor vi inte gick mot baren, men ale svarade inte. Istallet gick vi in i en annan byggnad i ett morkt rum. SORPREEEESAAAA!!! (surprise) ropades det hogljutt och lamporna tandes. Och dar stog allihopa och de borjade sjunga for mig! Helt underbart! Jag kunde inte sluta le konstant pa en timme. Det fanns ett langbord med viner, foccacia och annat snacks. Sedan kom de fram med presenter. Jag fick en parfym av paolo och stefano (tror jag), en handvaska av Micaela, Carlotta och Francesca. Sedan super snygga klackskor av Tamara, Luca, Anto och Stefano och sedan en stickad troja av Monica och Mattia och oronhangen av Vanessa och Marco. Och av min alskling fick jag tva underbara kvallar. Kvallen pa min fodelsedag och den har kvallen. Han hade organiserat alltihopa och sedan bokat bord pa pizzerian Padrino och sa hade han gjort en helt galet god tarta som de serverade pa restaurangen. JAG HAR VARLDENS BASTA POJKVAN!! <3

Amore mio. Tu sei il migliore, veramente. C'è nessuno piu meglio di te. Nessuno. Tu sei mio grande l'amore, sei la mia vita. Grazie mille di tutto, io non lo so come posso ringraziarti abbastanza. Ma credo troverò un modo.
Ti amo, tesoro mio.


5/2 - lite om min dag

Igar var min 20-arsdag. Var i skolan pa formiddagen och gjorde ett prov for att se om jag kan ga vidare till niva 2. Provet var latt och nar jag var fardig gick jag pa stan medans jag vantade pa taget till Genova. Sen gick jag till donken for att ata lunch. Inne pa donken markte jag att det var en stor grupp ungdomar som tittade pa mig, vilket var lite obehagligt. Det slutade med att de sjong for mig och vi umgicks fram till mitt tag gick!

I genova traffade jag ale och hans kompis och hans flickvan, som ocksa ska med till Amsterdam! De var hur gulliga som helst, och jag tror att det blir fantastiskt kul att aka med dem :D Vi gick runt pa stan, fikade och lite annat kul.

Pa kvallen nar vi kom hem akte vi till Alessandria och traffade Mattia och gick till ett sjukt mysigt stalle dar vi rokte vattenpipa och drack te! Mattia larde mig gora rokringar, sa nu ar jag en erfarenhet rikare! Efterat traffade vi nagra andra av vara kompisar och klockan 1 gick vi for att bowla. Det var sjukt kul!! Jag kom 2a, med bara 5 poang mindre an Ale ^^

Det var en bra fodelsedag :) Och idag ska jag traffa ganget i Ricaldone och festa :)

RSS 2.0