22/2 - suddenly I see

Igår kväll satte sig hela familjen framför tv:n med varsin mugg med te och började se på Ally Mcbeal. Jag och mamma såg det när jag var liten, och redan då tyckte jag att det var kul, det jag minns i alla fall. Och nu börjar vi om på nytt, och jag älskar det! Ett älskvärt program, verkligen. BÖRJA SE DET!!

Nu sitter jag i skolan. Jag har gjort upp en ekonomiplan och känner mig lättad. Det löser sig med allt. Nu vet jag i alla fall det, så det är bara att sätta igång att planera och genomföra mina planer. (det är då allt vad som rör sig med studenten, Åre-resan, tatuering mm)

Senare projekt får jag ta till sommaren, nu ska jag fokusera på det här och att mitt huvud inte sprängs!



Snygga stilikonen Twiggy.
Avguda.

8/2 - excitement!

Ska in till akuten nu för första gången (som jag kommer ihåg iaf)! Hehe, men oroa er inte ^^ hör av mig senare om min äckliga knöl på benet sen!

7/2 - floating

Nu är all födelsedagsfirande över för min del! Födelsedagen i torsdags var mysig. På fredagen kom Li, Emma och Camilla hem till mig och vi lagade mat och sjöng Singstar, jättetrevligt! Och igår hade jag ett litet kalas för släkt och vänner. Full rulle alltså!

Jag fick lite allt möjligt; pengar, fotoramar, ljusstakar, presentkort till tatuering, klocka, filmer, handväska, sjalar, kläder och lite annat :) Tack så mycket! Och tack Frida och Jorunn för de fina mailen, saknar er! <3

Puss på er alla där ute, och en extra fin puss till min älskling som är på väg tillbaka till Berga.

RSS 2.0