30/11 - something new

Min helg i bilder. Snön har kommit och jag är glad för det! Härliga årstid!
Orkar inte skriva så mycket mer än det här. Även om det finns en hel del att säga. Men kanske senare!
Shopping i Alessandria
En tatuering jag har ritat till Ale när han gav mig fria händer. Detta blev resultatet! Blev rätt så nöjd, mest för idén. Bara för att den har en sådan stor betydelse.
Så här kul hade vi det i snön :)

23/11 - sunny afternoon

Jag känner mig väldigt nöjd med min dag! Jag gick till skolan, trots att jag hade en enorm känsla av olust. Men tur var väl det att jag gick, för nu är jag några ord rikare. Tjoho! Men jag blev även rikare på leenden, det behövdes idag.
När jag kom hem tittade solen fram, vilket betyder att jag måste ta mig själv i kragen och bege mig ut på joggingtur. Efter 45 nöjda minuter kom jag hem, unnade mig en långdusch, lagade lunch för att sedan lägga mig tillrätta i sängen för att umgås med Sex and the city i några timmar. Vilken härlig dag!
Klockan 19 börjar jag jobba och ska umgås med barnen tills de ska sova. Vi lär väl spela lite Wii och kanske hinna med en film. HOW LOVELY.
Giulio

23/11 - my love

i just want to hold your face in my hands, look you in your eyes and say three words that would explain thousands of feelings inside of me.





22/11 - min helg

Idag har vi bokat Alessios resa med mig till Sverige den 14e!!! TOTALLY AWESOME :D
I fredags fick jag sluta tidigare, så jag tåg nästa tåg och mötte upp Ale klockan 18. Kvällen spenderades hemma hos honom med film. Vi såg Gamer, en sjukt värd film. På lördagen gick ale som vanligt till skolan medan jag var kvar hemma med hans kära syster och mamma. På kvällen var vi bjudna på middag hos min familj här och det var jättemysigt. Massor av god mat och gott sällskap! Senare begav vi oss till ett helt grymt dansställe med nästan hela gänget, och fiiii fan vad kul det var!! Nästa dag och planeringen innehöll: fotbollsmatch, gå på marknaden i stan, träffa acqui-gänget, åka hem se film och sedan åka hem till Nicholas där vi åt middag och umgicks med ett härligt gäng. VÄRD KVÄLL. VÄRD HELG.

16/11 - vänskaperna

Alla dessa dagar utan uppdatering.. Jag har inte ägt den lusten, att skriva, här. Vad fanns att säga? inte mycket. Känner att jag inte har haft så mycket att ge, bara haft behovet att ta in. Därför har jag tillbringat den större delen av min fritid läsandes under mitt varma duntäcke. Denna fantastiska fridtidsvän heter Simon och ekarna. Och denna vän förstår mig precis. Den lyckas sätta ord på precis det som sker i mig, mitt tankesätt, mina funderingar. Tack vare författarens ord kan jag sätta ord och förståelse på hur jag fungerar. Det är en enkel bok, men samtidigt mycket komplicerad och inåtgående.

Eftersom min externa hårddisk är kvarglömd hos Alessio, så kan jag inte lägga upp några bilder. Så jag kan tyvärr inte lyfta upp detta dryga inlägg med någon bild. Men nu ska jag lägga min bok på hyllan för en stund, för att tillbringa en tid med min livs levande vän Frida på skype.

10/11 - årets bästa julklapp

Nästa vecka ska vi ordna till en julgran här hemma! Hur mysigt är inte det?? Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och funderar över julklappar jag ska köpa. Jag har kollat runt lite på internet och hittade den perfekta julklappen:
Tavlogram!
Hur awesome är inte det? Man laddar upp en bild på hemsidan http://www.pictureshop.se och så får man välja bland tre ramar. Sedan kan man skriva en fin liten hälsningsfras och välja ett datum man vill att paketet ska levereras. Hur bra som helst!
Men nu ska jag borsta tänderna, för att sedan lägga mig till ro och titta på några underbara avsnitt av Sex and the city. Ciao!

9/11 - en längtan

Foto: Alexandra
Idag fick jag mail av min syster med flera underbara bilder. Nu känner jag mig lite uppdaterad i alla fall på vad som sker där hemma, hur barnen har förändrats. Jag skypade med familjen idag också, helt underbart! Men det verkar som att jag börjar böla varje gång jag skypar med dem, särskilt när jag får se barnen.. De visade sina teckningar, dock kunde jag bara se Minéas. Och åhh, så fint, så annorlunda. Jag längtar tills jag får ha dem båda i mina armar igen. Jag längtar efter att få sitta med alex och prata om allt och ingenting. Jag längtar efter att få skratta till pappas skämt och krama honom så där som får mig att må så bra. Jag längtar efter att få prata med mamma och ligga i hennes famn.
Men det är inte så långt kvar nu.. <3

8/11 - glory

Risin' up, straight to the top
Had the guts, got the glory
Went the distance, now I'm not gonna stop
Just a man and his will to survive
Nu ska jag se Rocky Balboa på italienska. Åh, jag saknar tiden då jag satt hemma i soffan och kollade på alla Rocky-filmerna. Åhhhh, jag vill ha min spinningcykel.. Meeen åhh, jag vill mest av allt ha svenskt godis!! Snälla mamma, skicka med godis till mig vid nästa brev!!
Imorgon blir det skola, kul! Hoppas bara att skolan inte är stängd denna gång också. Å imorgon får jag kanske träffa Alessio också :) Hoppas det blir en bra dag :)

7/11 - piercing

Jag har piercat mig!! YES!
Jag gjorde den igår, och jag känner mig väldigt väldigt nöjd! Nu hoppas jag bara på att den ska läka utan några större problem. Men det är lite jobb, fast det är lätt värt det!

och helgen har tillbringats i Ricaldone, surprise surprise! I fredags gjorde vi inget speciellt, ganska skönt faktiskt. Igår hängde vi med Ales kompisar i Acqui under dagen och på kvällen var vi i Ricaldone med hela Rica-gänget för att fira Marco som fyller 20 år idag. Det var riktigt skoj!!

Förresten, idag har jag varit i Italien i 2 månader! tiden går fort :D
Nä nu ska jag ladda upp bilder på facebook, vårda min piercing och sen lägga mig och dö lite grann..! Sooooovaaaaa

4/11 - perché?

Det finns de dagar när jag vaknar och önskar att det blir kväll så jag får somna om. De dagar då ljuset finns överallt runt omkring mig, men som inte kan nå mig. De dagar det finns så mycket jag kan möta, men som jag omedvetet vänder mig bort ifrån. Snälla, ge mig en ny dag, ta mig till fredag.
När ska jag börja våga leva i nuet?


2/11 - joy to the world

Det blev en långhelg. Gud så skönt! Jag har varit med Ale från torsdag till imorse. Det blev ett och annat gjort, och ännu fler roliga minnen att tänka tillbaka på.

Imorse begav jag mig till skolan. Gud vad jag ser fram emot att bli duktig, att bara kunna prata på flytande. Jag försöker lära mig allt om italien. Matlagning, språk, traditioner och så vidare. Men det svåraste är att verkligen förstå sig på italienares tankesätt. Haha, de är flummiga. Det är mycket som sägs utan mening, medan jag står där och ba "whaaaat?". I vilket fall som helst, de är sköna och mitt mål är att bli som dom. Jag ska bli en grym italienska! Eftersom det är här jag vill bo typ för alltid!

Alessio, hans syster Gaia och jag.

Mi manchi già, bellissimo.. <3

RSS 2.0