29/10 - leendet finns här

Varje kväll sitter jag på min balkong. Jag tittar på stjärnorna och låter mitt humör zappa fram musiken på min ipod. Vissa kvällar är saknaden större än min tillvaro här. Men andra kvällar som denna sitter jag och njuter av livet i Italien. Jag har ett sånt stort leende på mina läppar och jag sjunger med i de glada sångerna. Jag ler åt hur mycket jag trivs med min familj, hur mycket jag gillar barnen. Jag ler åt alla kompisar jag har hittat här och jag ler åt Alessio som får livet här på en helt annan nivå, en helt ny vy. Alla möjligheter som finns här framför mig, det är så mycket det här livet här har gett mig, så mycket jag fortfarande kan göra. Jag är glad och jag ler, jag bara ler!

28/10 - vad som helst

samheten spränger inom mig. Att veta att mina tjejer får träffa varandra där borta i Norge, medan jag är kvar här. Jag skulle göra vad som helst för att få möjligheten att träffa dem alla nu, dricka te och prata. Jag bär på så många tankar som bara dom kan förstå, som jag vill släppa ut ur mig.

Jag saknar er.



27/10 - vill ha juletider

Min älskade syster. Jag saknar dig.
Du är en trygghet jag alltid kommer att ha. Du är en nära vän som aldrig försvinner. Du är en av de få som har sett alla mina dåliga sidor, men accepterar mig ändå. Vi är både lika och olika på många sätt, och det gör att jag kan ha så kul med dig. Jag längtar så mycket till december.. Då kan vi lyssna på våra favoritskivor. Ligga i soffan och prata. Dricka te och se på gossip girl och grey's anatomy. Vi ska gå på stan så snygga som vi kan bli och känna hur julen har kommit till visby. Vi kan springa ut med barnen i snön och leka och ha kul..  Och vi ska sitta hela familjen i köket igen och spela kort och ha julmys, vilket vi är bäst på. Jag vill ha juletider nu. Jag vill titta och njuta av julpyntet och jag vill till och med se de hemska vinröda julgardinerna vi brukar ha i allrummet. Jag längtar till julen. Jag längtar hem.
Jag saknar er.

26/10 - perioder

Mitt fotointresse har väckts upp på nytt sedan jag kom hit till Italien! Det går i perioder, men nu har jag hittat hem igen :) Så här får ni lite bilder!
Och tillsist en finfin bild på mig och Ale.. ;D haha.. <3
I miss you.

25/10 - ti voglio bene

Helgen har tillbringats på bästa sätt tillsammans med Alessio, massa kompisar och en utflykt med ales familj till genova. Här kommer några bilder när vi var i Genova.

20/10 - just like a dream

Min dag började med dans. Åh jag älskar den kursen, det är såå kul! Efter det har jag lekt med Giulio och nu sitter jag här och pustar jag ut.. Jag är så otroligt trött, men snart är det middag och jag hoppas på att kunna återhämta mina krafter! Senare ikväll ska jag träffa Monica och vi ska bege oss ut på en kvällpromenad och snacka om allt som har hänt på sistone. Det var ett tag sen sist! Vi har båda varit upptagna med våra pojkar. Så det blir en bra dag det här!

På fredag drar jag till Alessio och stannar där tills söndag. Fredagen kanske ska tillbringas på Bellavita. Jag, Alessio och några andra är sugna för att surfa, sjuuuuukt kul! Så jag hoppas det blir av, annars blir det någon annan helg. På lördagskvällen blir det dans dans dans med tjejerna på Luna Rossa! Får se om de andra i ricaldone-gänget hänger på. På söndag har jag och Alessio en plan att åka till Genova, en stad vid kusten. Jag tror det blir mysigt :)<3
En dag i parken med Giulio

Och nästa vecka kommer ADINE!!! <3<3<3<3<3<3<3

17/10 - my weekend

Helgen har varit bra. jag har lyckats göra massor av saker jag ha velat göra. typ gått 1 timmes powerwalk, varit med Ale, träffat ricaldone-gänget, dansat på krogen, städat, fixat med min dumma mobil och skapat flera underbara minnen.

Lördagen innebar många skratt, fantastisk dans, nya möten med massor av människor. Under dagen strosade jag och Alessio runt på stan och sedan åkte vi hem till hans familj tills det var dags för utgång vid Acqui. Kvällen slutade klockan 05.30 imorse.

Idag har jag hängt med alessio och davide på landet för att fotografera. Sedan begav vi oss iväg för att relaxa i turkisk bastu. Gud så skönt det var!!

15/10 - Io sono il migliore

Är jag inte för bäst på italienska? Jag chattar med mina kompisar, och det är nu jag inser hur grymt mycket jag faktiskt har lärt mig under den här tiden! Jag är grym. Sjukt grym.

Nu sitter jag här, har jätteont i min hals dock glad ändå. Jag lyssnar på italiensk rap n' roll, visst det låter lite fånigt, men fan jag älskar musiken! Gruppen heter J. Ax, helt galet bra. De finns på spotify så lyssna på dem!

Jo, jag har stött på en konstig kille här i Frugarolo. Han ringer mig hela tiden, gaah jag får rådamp. Han har tydligen varit med om en motorcykel olycka, så det är därför han är som han är. Han verkar vara väldigt social och omtyckt, men känner han till gränserna, nä tror inte det.. Jag hoppas att han inte menade allvar när han sa att han skulle stå utanför min dörr och ropa på mig ikväll.. hm..
Jag ska nog ta och unna mig en rolig film i min fluffiga säng, jag vill att kvällen ska gå snabbt, så att jag jag snart snart snart är hos Alessio.
Io e gli angeli!!!

14/10 - reality

Det finns fyra låtar som får mig att rysa av njutning.
den första:
Earth song - Micheal Jackson
den andra:
My immortal - Evanesence
Den tredje:
Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström
Den fjärde:
Bakom stängda dörrar - Shorty & Miichi

12/10 - the train is rolling

Hihi ^^ here you go, Ale! but you're really cute!


Det här var när jag och Alessio sprang tillsammans härom dagen. Och imorgon bär det av till Ricaldone igen :) Men innan dess ska jag på dansen och sen leka massor med gulliga barn! :D

Och den 26/10 kommer underbara Adine hit i några dagar!! Faen vad kul vi ska ha gumman <3

10/10 - Ricaldone


Det här är bilder utanför Alessio's rumsfönster. Det är helt otroligt vackert med alla de hundratals fälten med vindruvsodlingar. Jag är förälskad i det här stället. Någon dag ska jag ta fler bilder, så att ni kan få en djupare inblick i min verklighet.

Grazie mille per tutto, Alessio.. <3

9/10 - Am I dreaming?

Am I dreaming?

Nej ni, nu ska jag fixa till mig och åka iväg på en weekend i Ricaldone :)
Ciao!

7/10 - is this what they call happiness?

Jag sitter och kollar på flyg hem i jul. Jag har hittat en tur och retur resa för totalt 1035 kronor! Det är den 17e - 6e januari. Det blir inte så att jag firar nyår här tror jag, kanske blir det något i Norge? Who knows!!

Jag har även pratat med fina Adine. Och det kanske blir så att hon kommer och hälsar på mig under hennes höstlov! Jag håller mina tummar! Jag är så sjukt glad!!!

Och förresten, jag har bestämt mig för att inte göra piercingarna. Jag är allt för rädd nu när jag läst all information om läkningstider och hur det går till. Jag fick rysningar i kroppen. Så det blir att avstå ifrån det, även om jag tycker att det är fint och gulligt. Men aja, nu kan jag lägga destu mer pengar på den större tatuering! WEEI!

Ajuste, det är den 7e idag, vilket innebär 1 månad här i Italien!! nu är det 8 förhoppningsvis lika underbara månader kvar! Snälla, låt tiden inte gå allt för fort..!

6/10 - running wild

Jag vill ha sånna piercingar! Men jag vet inte, jag är så jävla rädd för nålar. Åh fy, jag var ju så sjukt nervös när jag skulle pierca naveln. Jag blir helt svimfärdig av att tänka på att en nål kan tränga igenom min kind.. Kan jag inte bara få vakna upp och ha dem på plats? Åh, jag vill...
Nej, jag får klura på det där. Men nu ska jag på dansen! Förrstesten, igår sprang jag i 40 minuter, jag är stolt!

5/10 - off the wall


Lite fullek i Gimp. Jag har rätt så tråkigt faktiskt. 
When The World Is On Your Shoulder
Gotta Straighten Up Your Act And Boogie Down
If You Can't Hang With The Feeling
Then There Ain't No Room For You This Part Of Town
'Cause We're The Party People Night And Day
Livin' Crazy That's The Only Way


So Tonight Gotta Leave That Nine To Five Upon The Shelf
And Just Enjoy Yourself
Groove, Let The Madness In The Music Get To You
Life Ain't So Bad At All
If You Live It Off The Wall
Life Ain't So Bad At All 
Live Your Life Off The Wall 


You Can Shout Out All You Want To
'Cause There Ain't No Sin In Folks All Getting Loud
If You Take The Chance And Do It
Then There Ain't No One Who's Gonna Put You Down
'Cause We're The Party People Night And Day
Livin' Crazy That's The Only Way

3/10 - tryggheten

Tryggheten gror sig allt starkare på min mark. Jag kommer allt närmare familjen och träffar fler och fler kompisar. Jag blir allt mer bekant med staden och blir mer igenkänd än uttittad. Det känns tryggt att strosa på gatorna när man hör glada hälsningar omkring sig. Jag känner mig trygg här.
Festen igår var helt spårad och galet rolig! Den ljudnivån som fulla italienare har är helt incredible! De sjunger, gapar, dansar och studsar omkring som galningar! Och jag passar in, tjoho!

2/10 - det speciella med havet

Havet var alltid närvarande i barndomen. Det smaksatte luften med sälta och fyllde rymden med sin sång från djupen och vidderna. Och det färgade allt ljus mellan husen och bergen. Gråa dagar blev ogenomträngligt grå. Blåa dagar blev blåare än allt annat på jorden, dagar när havet blev en spegel för den stora himlen, mångdubblade ljuset och återkastade det över landet. Detta skimrande ljus fick barnen med sig genom livet, det trängde genom huden, genom kött och ben och ända in till själen, där längtan föds. En blå längtan efter frihet och gränslöshet.
Citerat ur min absoluta favorit bok Simon och ekarna.
Det får mig att sakna Gotland.
Men något av det bästa med att bo här där jag gör nu, det är att det aldrig någonsin blåser. Och det gör mig glad att jag lämnade mitt hav och min ö där hemma.
En bild jag tog för något år sedan

RSS 2.0