29/3 - överväldigad

Mina ögon svider av svullnaden och mina kinder är blossande röda. En sån här stark känsla som jag upplevt av den här boken är väldigt sällsynt. Jag kände att jag hade förlorat en betydelsefull vän när karaktären i boken försvann. Men hon kom tillbaka, och det är därför jag älskar att läsa. Jag älskar drivkraften som får mig att bli överväldigad av en värld som innan var främmande men nu välkänd. Jag älskar att jag får möjligheten att lämna min vardag och ge mig ut i nya världar och personer som jag får bekanta mig i, och till och med älska. Böcker blir för mig något levande och på något sätt gör mig rikare på erfarenheter.



25/3 - genom mina ögon

Jag läser en underbart spännande bok, så spännande att jag läste den till 02.30 imorse. Skälen till att jag skulle fortsätta att läsa den var många fler än de argument för att jag skulle sluta. Egentligen slutade jag bara på grund av ett skäl, och det är rädsla. Jag ville inte passera det hemska och djävulska klockslaget, 03.00. Det skrämmer skiten ur mig, och därför var jag tvungen att somna kvickt innan klocklan slog det.. (rysningar i kroppen)

Boken jag läser är Stephenie Myers bok The host, eller som på svenska Genom dina ögon. Sjukt bra och sjukt älskvärd. Ne-ej, nu klarar jag mig inte mycket längre! Nu ska jag lägga mig i mitt hav av kuddar och drömma mig in i en värld jag inte vill lämna på länge!

22/3 - blomstrande vårkänslor

Solen skiner!

Imorse tog jag på mig en underbar blommig vårtröja. Sedan tog jag på mig min underbara vårjacka och solbrillor och lyssnade på min speciella vårskiva i bilen påväg hit till skolan. Nu sitter jag i biblioteket och pluggar och lyssnar på filmmusik ifrån mina favorita vårfilmer! VÅREN ÄR HÄR FÖRSTÅR NI!

Jag är glad! Och idag ska Simon hem till mig och det gör mig mest glad. ♥


19/3 - mm, lovely

Dessa ursnygga skor ifrån Tiamo är mina och jag älskar det!



Nu är jag i alla fall hemma ifrån Åre igen och det känns skönt. Hela resan har varit en berg-och-dalbana, på ett roligt sätt! En del kallar den för otursresan, men jag tyckte att alla motgångar var fan i mig kul och spännande. Prövningar som är bra för mitt psyke!

Men det är skönt att vara hemma igen. Jag fick träffa min älskade killevän igår! Han är bäst.

Imorgon ska jag plugga, lägga in alla Årebilder och gå på tjejkväll hos Lovisa. Det blir något att se fram emot!

Ciao!

8/3 - stupid girl

And deep down I know I'm not a stupid girl
but still I make all those mistakes,
I know there's a lot of stupid girls in this world
but I don't want to be like them.


Jag finner att Miss Li's låt "stupid girl" passar väldigt bra på mig just nu...!


Emma tog kortet en härlig och kul kväll förrförra fredagen. Måste ta och lägga ut de andra på favebook snart!


8/3 - i en värld full av liv

Det är skola igen. Solen skiner och jag känner mig upprymd, faktiskt. kanske är det för att jag unnat mig två koppar kaffe och en chokladboll i Kaffis idag, eller för att jag får komma ut bland människor igen. Glad är jag i alla fall över att vara i skolan igen!

Jag har dessutom börjat i drunkna i längtan efter min twilight värld! Kanske för att det snart är exakt ett år sedan jag fick min första kallelse. Jag har gått runt i biblioteket idag och smygläst i alla böckerna. Såg första filmen igår och blev lycklig av nostalgi. Det var ju trots allt en lång och lycklig period i mitt liv när det bara var jag och böckerna!


5/3 - snygging





Emma är här! :D
Vi har pluggat på projektet, vi är bra. Vi är unika, eller hur Emma?
Och snart kommer anna! GREAT!

3/3 - hit me

Idag har jag haft världens underbaraste Anna här hos mig hela dagen tills för en stund sedan. Vi har pratat så mycket om allting, så nu känner jag mig lättad ifrån alla möjliga tankar och bekymmer! Vi skulle plugga, men det blev mest prat, vilket var great. - Så tack för idag underbaring!

Just nu är jag trött och har svår PMS. Jag är irriterad och vill gömma mig ett tag. Det var längesedan jag kände så sist (som tur är). Jag tror jag skall kunna glömma bort det genom att se några Death note avsnitt. Som de flesta vet, så är jag svårt beroende av serier. Och denna vecka är som den mest farliga av alla; SERIESTART-VECKA!

Dessa följer jag och rekommenderar starkt:

Grey's Anatomy (de gamla avsnitten och de nya)
Ally McBeal
Desperate housewives
Glee
Medium
90210
Death note
How i met your mother
Vampire diaries
Cougar town


Är jag beroende?


RSS 2.0