4/11 - perché?

Det finns de dagar när jag vaknar och önskar att det blir kväll så jag får somna om. De dagar då ljuset finns överallt runt omkring mig, men som inte kan nå mig. De dagar det finns så mycket jag kan möta, men som jag omedvetet vänder mig bort ifrån. Snälla, ge mig en ny dag, ta mig till fredag.
När ska jag börja våga leva i nuet?


Kommentarer
Postat av: Della

ta och vänd på din vänstra arm... läs orden och blunda... läs orden i gen och i gen tills du finner vad de betyder och le... Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.. Nog för att ibland kan det kännas som en evighet till just den dagen..men se de positivt, DEN dagen KOMMER ;)

Jag längtar tills det blir den 21/12...

Men jag vill oxå njuta av veranda dag med mina underbara ny-funna vänner på skolan, så se varje fördel med den nya dagen, varje nytt ögonblick, varje ny erfarenhet, för varje dag som kommer och går gör en liten sak inom dig varm..bara du tänker efter... Skriver du dagbok? Gör de och läs gårdagens händelser... ^^ Carpe Diem Min lilla snutt

LOVE U

2010-11-04 @ 15:03:42
Postat av: Victoria Mammi Jonsson

stumpan då, vi har alla våra dagar! Men precis som Lella säger, titta på din arm, igen o igen så ska du se att det snart lättar lite.

pussen o kramen, älskar dig <3 / mammi

2010-11-07 @ 19:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0